Sealvent MultiCoat

 

Sealventin MultiCoat-pinnoitetuoteperhe on ihmeidentekijä. M1-päästöluokitellut, paloluokitellut, antistaattiset, vesieristeluokitellut ja (jopa työnaikaisesti!) hajuttomat pinnoiteaineemme soveltuvat moninaisiin tiivistys- ja hallintatöihin moninaisissa ilmanvaihtokanavistoissa ja muissa suljetuissa, sisä- tai ulkopuolista tiivistämistä vaativissa kohteissa.

Sealvent Hybrid Sprayer

 

Sealvent Hybrid Sprayer on suurimpia ylpeyden aiheitamme. Kotimaassa kehitetty, suunniteltu ja valmistettu pinnoitusjärjestelmämme mahdollistaa helpon työmaalla liikkumisen ja samanaikaisesti useiden iv-kanavien kunnossapitoon liittyvien toimintojen suorittamisen yhdellä laitteella.

 

Hybrid Sprayer mahdollistaa kanavien harjapuhdistuksen, ruiskupinnoituksen, harjapinnoituksen sekä pintaruiskupinnoituksen yhdellä laitteella.

Tutustu tuotteisiimme

Sealventin kotimaiset laitteet ja materiaalit

 

Kaiken toimintamme keskiössä ovat itse kehittämämme asennuksissa käytettävät koneet ja laitteet sekä yhteistyössä kotimaisen partnerin kanssa kehitetty monitoiminen sekä kattavasti testattu ja hyväksytty Sealvent MultiCoat -pinnoitusmassa.

SEALVENT

SEALVENT

Yhteys

Syntyikö kysymyksiä?

Sealvent on täysin kotimaisessa omistuksessa toimiva ilmanvaihtojärjestelmien rakenteita rikkomattomiin korjauksiin erikoistunut yritys.

Piispanristintie 20, 20780 Kaarina

(+ 358) 400 48 2244

Menu

Ratkaisut

Some

Yleiset palveluehdot

Yksityisyys

UKK