Meluhaitat valvottavat öisin.

 

Kaikuuko keittiössäsi naapurin illallismeteli? Tai toimistossasi alakerran päiväkotilaiset? Viallinen IV-kanava kuljettaa ääniä. Tiivistämällä kanavat ehkäistään äänten kulkeutumista tilasta toiseen kanavistoissa.

 

Hajuhaitat hiertävät  arkea.

 

Tuoksuuko olohuoneessasi alakerran pizzeria? Se johtuu todennäköisesti IV-kanavien tiiveys-ongelmista. Kanaviston tiivistäminen ratkaisee hajuongelmat ja pitää huolen, että huoneistoissa tuoksuu vain tuoksut, joita siellä tuotetaan.

 

Mineraalivillakuidut aiheuttavat vakavia hengitystieoireita.

 

Suomessa 60-80 -luvuilla rakennetuissa taloissa oli erittäin yleistä käyttää mineraalivillaa ilmanvaihto-kanavien eristeenä. Nyt ilmanvaihtojärjestelmät imevät näistä villoista irtoavia kuituja kuljettaen ne asuin- ja työtiloihin.Nuo kuidut aiheuttavat samankaltaisia oireita tilojen käyttäjissä kuin home.Sisäilman kuituongelman korjauksella saavutetaan merkittäviä säästöjä alentuneiden sairaspoissaolo- ja työterveyskustannusten muodossa.

 

Kosteusvauriot uhkaavat kiinteistön elinkaarta.

 

Raitisilmakanaviin pöllyävä ja sinne sulava tuiskulumi sekä rajut piiskasateet tuovat kanavistoon vesikuormaa, joka johtaa potentiaalisiin vesivahinkoihin kiinteistön seinä- ja lattiarakenteissa kun vesi pääsee vuotamaan ilmanvaihtokanavista ulos. Kanavien sisäpuolinen vesieristäminen korjaa tämän ongelman.

 

Energiavuodot vuotavat rahaa solkenaan.

 

IV-kanavien vuodot polttavat miljoonia euroja vuodessa. Suomalaisen asuin- ja liikekiinteistön energiankulutuksesta noin 25-40% menee ilmanvaihdon ja sisäilman lämmittämiseen. Ilmakanavien vuodot päästävät tästä harakoille merkittävän osan.

Olosuhdevalvonta >

SEALVENT

Ongelmat 

Ilmanvaihtoon kohdistuu useita eri murheita.

Ilmanvaihtokanavat - mikä niissä muka voisi olla vikana? Nehän on vain peltiä, mitkä kuljettavat ilmaa tilasta toiseen.

 

Tähän näkemykseen törmäämme pelottavan usein keskustellessamme asiakkaidemme kanssa heidän ilmanvaihtonsa nykytilasta.

 

Me Sealventillä pyrimmekin herättelemään ihmisiä, ja tuomaan mahdollisimman paljon tutkittua tietoa ilmanvaihtokanavien kunnon vaikutuksesta ihmisten päivittäiseen elämään.

 

Rullaa alaspäin, ja tutustu yleisimpiin havaitsemiimme ongelmiin.

Palvelumme

Kartoitus >

Puhdistaminen >

Tiivistäminen >

Vedeneristäminen >

Asbestin kapselointi >

Haitta-aineet >

SEALVENT

Yhteys

Syntyikö kysymyksiä?

Sealvent on täysin kotimaisessa omistuksessa toimiva ilmanvaihtojärjestelmien rakenteita rikkomattomiin korjauksiin erikoistunut yritys.

Piispanristintie 20, 20780 Kaarina

(+ 358) 400 48 2244

Menu

Ratkaisut

Some

Yleiset palveluehdot

Yksityisyys

UKK